RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjerf deg trendy!

Skjerfet vil varme deg disse første vårmånedene. Følg stjernenes stil!

(SIDE2): Skjerfet er både mannen og kvinnens mest trendy vårplagg, i tillegg til at det holder deg god og varm. Se hvem som ikke klarer seg uten et deilig skjerf rundt halsen her.

BILDESPESIAL LENGER NED

Farge som skiller seg ut
De siste årenes skjerffavoritt med hodeskaller er kanskje ikke like aktuelle lenger, men fortvil ikke, det finnes fortsatt et hav av skjerf å velge mellom.

Ensfarget, blomstrete, prikkete, palestinaskjerf, batikk og bestemorsskjerf - det er opp til deg å finne din favoritt. Men en ting er sikkert, vil du få skjerfet ditt frem i lyset, skal du velge en farge som skiller seg ut fra resten av antrekket.

Trendsetterne
Mary Kate Olsen er et stilikon uten like. Nylig ble hun fotografert tilfeldig på gaten, med et lilla og sort-rutete skjerf til et sort og hvitt antrekk. Johnny Depp derimot taler guttas motesak, og stilte nylig på premiere i et stort grålilla skjerf, lagt tilfeldig rundt halsen.

Lurer du på hva som er den mest trendy måten å knytte skjerfet på? Side2 viser deg vei i denne miniguiden.

Mette-Marit knuten
Mette- Marit var blant de første her til lands som knyttet denne knuten, derfor ble knuten oppkalt etter vår kronprinsesse. Du samler skjerfet i hver ende, og legger det så rundt halsen. Deretter putter du de løse endene inn der skjerfet har fått en løkke. Slik vil skjerfet ligge helt perfekt. Katie Holmes elsker denne knuten.

Vanlig knute/tilfeldig
Dette er den mest vanlige knuten. Midten av skjerfet legges foran rundt halsen, mens endene tas bak og trekkes frem igjen. Slik vil endene henge tilfeldig ned over brystet/magen. Johnny Depp går for denne knuten.

Den mest trendy knuten
De siste årene har vi stadig sett denne nye måten å knytte skjerfet på. For å knyte en trendknute er du avhengig av å ha et firkantet skjerf. Legg spiss mot motsatt spiss, slik at skjerfet blir dobbelt, og formet som en trekant. La de to spissene henge fint nedover halsen og brystet, og knytt bak. Mariann Thomassen elsker denne måten å knyte skjerfet på. Se bare på bildet til høyre.

Digger du skjerfmoten? Diskuter lenger ned!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere