RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjerper konkurransen med SAS

Sist oppdatert:
Norwegian etablerer to nye ruter, fra Bergen til Stavanger og Hamburg. I tillegg økes antall avganger innenlands
Norwegian melder at de bryter flymonopolet SAS har hatt på ruten Bergen til Stavanger, når de nå innfører fem daglige rundturer på strekningen.

- Etter flere år med monopol på ruten Bergen-Stavanger skjerper vi nå konkurransen gjennom å innføre fem daglige rundturer med rekordlave priser, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

Samtidig økes antall avganger på rutene fra Oslo til Bergen, Trondheim og Stavanger til opp til 12 daglige rundturer, og på ruten Bergen - Trondheim økes antall avganger til to daglige rundturer.

- Med disse utvidelsene gir vi forretningsreisende et komplett produkt til så lave priser at det bør det være liten grunn til å velge andre alternativer. Vi har nå kommet opp på det ønskede antall frekvenser på rutene Oslo-Bergen og Oslo-Trondheim, og vi anser å kunne tilfredsstille selv de mest kresne reisende med den tidtabellen vi legger i produksjon fra mai, sier Kjos videre.

Samtidig åpner selskapet en ny rute ut av landet, fra Bergen til Hamburg, en rute som ifølge Kjos vil gi reiselivet på Vestlandet økte inntekter på over 50 millioner kroner i året.

Kjos omtaler 2005 som "et fantastisk år" for Norwegian, med en vekst i trafikken på over 76 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere