RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjerper konkurransen om kundene

Sist oppdatert:
Internettmegleren Nordnet skal nå lokke til seg flere småkunder. Les her hvordan:
I en pressemelding fra Nordnet opplyser internettmegleren at de skjerper konkurransen om småkundene. Tiltaket er å senke minstekurtasjen for å handle aksjer til 39 kroner på Oslo Børs, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs. Den lave kurtasjen gjelder de som velger produktet på Mini-Kurtasje.

- Vi ønsker at det skal være billig å gjøre mindre aksjetransaksjoner, slik at også investorer som har mindre porteføljer skal kunne spre sine investeringer til en lav kostnad, og dermed redusere sin risiko. Vi senker derfor kurtasjen i Norge, Sverige og Danmark, skriver Lars Thorstensen, daglig leder i Nordnet Norge.

Nordnets Mini-Kurtasje passer for de mindre investorer som ofte handler med en børspost. Kurtasjeklassen har en minstekurtasje på 39 kroner noe som tilsvarer minst 0,15 prosent. Nordnets kunder kan alternativt velge en modell der de betaler 95 kroner, som i tillegg har samlekurtasje. Samlekurtasje innebærer at inntil tre gjennomførte ordre i samme verdipapir samme dag slås sammen, og for de aktive kundene er denne kurtasjeklassen enda mer gunstig.

- Vi fortsetter å lede utviklingen både med hensyn til de beste vilkårene og tjenestene for våre kunder. Jeg håper det er en hyggelig overraskelse for alle som sparer i aksjer at vi fortsetter å senke prisene, skriver Lars Thorstensen i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere