Gå til sidens hovedinnhold

Skjerpet siktelse etter knivdrama under bursdagsfeiring

Kristiansand (NTB): Politiet skjerpet mandag siktelsen mot en 34 år gammel mann etter et knivdrama under en bursdagsfeiring på Gimlemoen i Kristiansand natt til søndag. En 30-åring ble livstruende skadd, men er nå utenfor livsfare.

34-åringen skal tirsdag fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett. Siktelsen lyder på legemsbeskadigelse med betydelig skadefølge, og strafferammen er på ti år, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet utelukker ikke at siktelsen kan bli endret igjen når de medisinsk sakkyndige har uttalt seg. 34-åringen ble mandag avhørt.

- Han forteller at han har vært involvert i det som skjedde, men har en annen versjon av hendelsen enn det vitner og fornærmede har forklart. Han erkjenner ikke straffskyld, opplyser fungerende leder ved personavsnittet ved Kristiansand politistasjon, Hans Petter Sandell.

Sandell vil ikke uttale seg om hva motivet skal ha vært. 34-åringens forsvarer Knut Henning-Larsen ønsker ikke å kommentere saken.

Ifølge avisen skal det i forkant av knivstikkingen ha vært uoverensstemmelser mellom 34-åringen og 30-åringen. Etter det VG får opplyst, skal krangel om en drikkeregning være bakgrunn for at 30-åringen ble knivstukket i siden på magen på sin egen bursdag. (©NTB)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen