RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjønnhet for deg over 40

Sist oppdatert:
Bobbi Brown har skrevet bok om hvordan kvinner over 40 år kan holde huden så ung som mulig.

(SIDE2): Make-up guruen Bobbi Brown har skrevet boken «Bobbi Brown - Living beauty», og boken lover å redefinere skjønnhet og alder for kvinner som er passert 40 år. Her er hennes ti beste skjønnhetstips for kvinner over 40 år, skriver Ivillage.com.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

1. Forny huden med en retinol-krem med vitamin A som stimulerer collagenproduksjonen og reduserer de fine linjene og rynkene. Forskerne har funnet ut at kremene som inneholder dette middelet både forminsker de synlige rynkene, og gir en boost til de delene i huden som fornyer huden.

Les saken: Rynkekremene som virker

2. Bli kvitt pigmentflekker med laser.

3. Bruk flere kremer. Prøv en ansiktskrem rik på fuktighet under en rik hudbalsam/serum for å gi huden et «fuktig» utseende og bland de to sammen i håndflaten før du påfører.

4. Påfør concealer under øynene for å lyse opp og dekke mørke ringer under øynene. Bruk en aprikos- eller rosatone med litt gult i for best resultat. Husk å påføre den helt inntil øyevippene og helt innerst i øyekroken.

5. Løft ansiktet med rouge. Påfør rougen på eplekinnene for å gi ansiktet ditt et mer «løftet» preg.

6. Definer øynene. Når du tar på deg eyeliner så bruk lineren på den ytterste kanten av øyet ditt. Det åpner og gjør øynene større.

7. Lys opp ansiktet med lysere hår. Å ta lyse striper i håret åpner og gir ansiktet ny glød. De fleste mennesker er født med lysere hår, og farven blir gradvis mørkere med alderen. Lyse striper kan ha den samme løftende og lysende effekten på ansiktet ditt som sminke eller en god natts søvn.

8. Blek tennene. Få bort den misfargede gulfargen som kommer med alderen. Hvite tenner får også frem det hvite i øynene og hele ansiktet ser yngre ut.

9. Kamufler «bulkene» med en «Bodysmoother». Disse får du kjøpt i litt mer raffinerte undertøysbutikker og er mer eller mindre en «hold-in» strømpebukse i litt mer utvidet forstand. Du husker kanskje den store trusa Bridget Jones hadde på seg i filmen med samme navn? BodyWrap og SPANX skal visstnok være gode merker.

10. Diamanter. Liv opp ansiktet med øredobber av diamanter (eller etterligninger).

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere