*Nettavisen* Nyheter.

Skjøt doktoren, seg selv og mamma

Foto: Jon P. Zaimes (Ap)

Sykehuset i Baltimore ble åstedet for en tragedie torsdag.

17.09.10 10:51

Torsdag kveld opplyste politiet i Baltimore at de hadde skutt og drept mannen som åpnet ild i Johns Hopkins Hospital i Baltimore i USA. Senere ble det opplyst at gjerningsmannen hadde skutt seg selv og sin mor.

Det hele startet torsdag morgen lokal tid da en mann skjøt en lege ved sykehuset. Legen skal ha blitt skutt fordi mannen ikke var fornøyd med hvordan hans mor ble behandlet.

Mannen barrikaderte seg deretter i morens rom på sykehuset. Store politistyrker rykket inn på sykehuset. Etter flere timer ble det klart at mannen hadde skutt seg selv og moren.

Legen ble ikke livstruende skadd.

- Han blir operert, men kommer til å bli bra igjen. Han er på det beste stedet han kunne ha vært, sier polititalsmann Anthony Guglielmi til New York Daily News.

Det amerikanske politiets spesialstyrke - SWAT - rykket inn i sykehuset for å uskadeliggjøre pistolmannen. Lenge var mannen barrikadert i et område av sykehuset der politiet mente han ikke kunne skade andre.

- Situasjonen er under kontroll. Det er ingen risiko for publikum eller andre pasienter, sa Guglielmi før pistolmannen ble skutt og drept.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.