RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjøt nesten gullfuglen

Sist oppdatert:
Radio Revolt hedret under landskonferansen for Norsk Lokalradioforbund.

Det var radiodokumentaren «Ett øyeblikk i Kina» som sikret studentradioen i Trondheim, Radio Revolt, andreplassen under lørdagens prisutdeling «Gullfuglen 2008».

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi ser på denne prisen som en bekreftelse på at det vi gjør er verdifullt og at produktet vi leverer er av høy kvalitet. Produksjon av meningsbærende radio er, og skal være en av våre sterke sider, sier ansvarlig redaktør for Radio Revolt, Sverre Torp Solberg i en pressemelding.

Krangling og forsoning
Programskaperne bak «Ett øyeblikk i Kina» innrømmer at veien mot der ferdige resultatet har vært lang.

- Etter utallige timer med redigering, krangling, diskusjon og forsoning er det utrolig artig å få en slik beskjed, forteller Rune Håkonsen og Jostein Jerkø i kor.

Hørespill til topps
De tre studentene mener det er produksjoner som denne som skiller Radio Revolt fra de kommersielle radioaktørene. Stasjonen fikk foruten heder og ære - en pris på 20.000 kroner.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Gullfuglen for 2008 ble skutt av Guovdageainnu Lagasradio for det samiske hørespillet for barn «Maijen i Huldrelandet». Tredjeplassen gikk til Nea Radio.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere