RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Bungie)

Skjulte planer for Halo 4?

Sist oppdatert:
- Jeg tviler på at vi har sett det siste av Master Chief, sier sjefen for «Halo»-spillene.

Spill | I et intervju i USA Today-spalten «Game Hunters» slipper utviklingssjef for «Halo»-universet, Frank O'Connor i Bungie, en aldri så liten bombe for tilhengerne av serien.

«Halo 3» regnes som det siste spillet hvor helten Master Chief slåss for å redde menneskeheten. I sluttscenene i spillet skjer det dramatiske ting og Master Chief synes å være ute av dansen - for godt. Slagordet for spillet er «Finish the fight», eller «avslutt kampen» på norsk.

Tines opp igjen?

Men for Frank O'Connor i spillstudioet som står bak spillserien, synes historien likevel ikke over.

- Jeg tviler på at vi har sett det siste av Master Chief, sier utviklingssjefen.

Intervjuet forøvrig handler om det kommende «Halo 3: ODST» et nytt skytespill som slippes til høsten og hvor du spiller som en UNSC Orbital Drop Shock Trooper kalt «Helljumpers».

Det er imidlertid klart at Master Chief ikke dukker opp dette spillet

- Master Chief vil ikke være med i spillet på noen som helst måte, sier Bungies PR-sjef, Brian Jarrard, til nettsiden Gamespot.

Flere muligheter enn «Halo 4»

Heller ikke i det aktuelle strategispillet «Halo Wars» er Master Chief å se noe sted. Handlingen i spillet er lagt 20 år før hendelsen i det aller første «Halo»-spillet til Xbox.

Dermed går spekulasjonene høyt om det likevel vil dukke opp et «Halo 4».

Bungie er ikke lenger knyttet til Microsoft og fra et økonomisk ståsted er det nærmest idioti å avslutte serien på sitt mest populære. «Halo» er imidlertid mer enn bare spill. Bøker og tegneserier basert på det samme universet er svært populære og det sirkulerer dessuten et manus til en «Halo»-film på studiokontorene i Hollywood.

Når Bungies Frank O'Connor sier vi ikke har sett det siste av Master Chief har han nok rett i det. I hvilken form vi det blir gjenstår å se.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere