*Nettavisen* Nyheter.

Skled på vann - endte på taket

Store nedbørsmengder skapte problemer for en sjåfør i Åsane.

(iBergen.no) Ingen kom til skade da en bil fikk vannplaning i Ervikveien klokken 02.40 natt til torsdag. Likevel var det dramatisk da dekkene glapp taket i de store vannmengdene i veien.

- Bilen fikk vannplaning og veltet på taket, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Sjåføren og passasjeren kom seg selv ut av bilen og fikk varslet nødvendige myndigheter. Ingen av dem var fysisk skadd og hadde ikke behov for legebehandling. Det er ikke mistanke om promillekjøring og politiet tror de store vannmengdene har skylden for ulykken.

Det siste døgnet har det falt 45 millimeter nedbør i Bergen, og det kommende døgnet vil det plaske ned ytterlige 30 millimeter. På Kvamskogen kan målestokken stoppe på rundt 80 millimeter, spår meteorolog Inge Johannessen ved Storm Weather Center.

- Det er mye, men ikke unormalt. Det er ikke varslet noen risiko for flom, men meldt høy vannstand. Det er ikke uvanlig for Bergen. Muligens kan nedbøren skape problemer for transport i løpet av dagen, men jeg tror ikke folk skal frykte for vannfylte kjellere, sier Johannessen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.