RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skog-avgang kom etter uenighet

Sist oppdatert:
Norske Skog finansdirketør Jan Kildahl gikk i gå fra stilling med umiddelbar virkning. Konsernsjef Jan Oksum (bilde) forklarer det med blant annet ulik personlig stil
– Det går på personlig stil og sånne ting, sier Oksum i fredagens utgave av Dagens Nærignsliv.

Avgangen kom overrraskende i går og kursen reagerte negativt på Kildahls avgang. Oksum og Kildahl hadde vært kolleger i syv år før gårsdagens avgang, som kommer kun måneder etter at Oksum overtok sjefstolen i Norske Skog fra Jan Reinås.

– Personer og personligheter skal finne ut at den beste måten å jobbe sammen på, er å tenke likt og gjør ting på samme måten. Og at man ønsker å gjøre ting på samme måte. Det kunne forbedres. Da fant jeg ut at det ville være riktig at vi skiller lag og jobber hver for oss, sier Oksum til DN.

Oksum mener selskapet må ha en måte og jobbe på, og det er hans måte når han er øverste sjef i Norske Skog.

– Først og fremst ønsker jeg Norske Skog lykke til. Jeg har hatt ni flotte år. Jeg tror de kommer til å gjøre det fint fremover. Hvordan Jan Oksum setter sammen sitt lederteam, må han begrunne, sier Kildahl til DN.

Kildahl beskriver forholdet mellom han og Oksum som meget bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere