Skøien inn i WiCom-styret

WiCom har lansert sitt nye styre, med blant annet Jan Skøien som nytt styremedlem

19.05.08 01:15

Det nye styret består av:



Ivar Formo, (styreformann)



Ivar Formo er sivilingeniør fra NTH og har tilleggs utdannelse i økonomi fra BI. Formo har gjennom de senere år arbeidet med omstilling og utvikling av mange virksomheter innen finans-, IT- og telesektoren, og har flere styreverv (bl.a. styreformann i Cappit ASA).



Jan Skøien



Jan Skøien er utdannet siv.øk. og M.sc. fra Handelshøjskolen i København, med tilleggsutdannelse fra Insead. Skøien har vært involvert i norsk IT bransje gjennom de siste 20 årene, enten som leder eller i styresammenheng. Blant annet har han vært konsernsjef for Micro Software AS (Senere SMG), medgrunder og styreformann i Imarkedet, styremedlem i Nettavisen, medgrunder og styreformann i Din Side og Din Side auksjon (senere QXL),


styreformann i WinHlp.as og Partner i Micro Holding Invest


AS.



Karl Martin Stang



Karl Martin Stang er utdannet Cand.jur fra Universitetet i Oslo og har tilleggsutdannelse fra blant annet BI og London School of Economics. Han har fra 1987 til 1996 vært administrerende direktør for Mercuri Urvall for deretter frem til dato å være arbeidende styreformann i samme selskap. Stang har siden 1977 drevet med organisasjonsutvikling og rekruttering. Stang har flere styreverv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.