RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skole evakuert etter brann

(MMS: Johan Votvik/an.no)
Sist oppdatert:
Skolen stengt etter brann i SFO-bygget i Meløy.

SFO-bygget ved Glomfjord skole i Meløy i Nordland er nesten overtent, og elever ved skolebygget like ved er evakuert. Elever, foreldre og lærere er nå samlet på kulturhuset i Glomfjord, melder Avisa Nordland.

- På dette tidspunktet er det ingenting som tyder på at det kan være personer inne i SFO-bygget, som ligg ved barne- og ungdomsskolen som har mellom 180 og 190 elever, opplyser politiet i Salten politidistrikt.

Politiet fikk meldinga om brannen klokka seks torsdag morgen, og brannen førte etter hvert til svært kraftig røykutviklinga. Brannvesenet fikk etter en time kontroll på brannen, men på grunn av røykutviklinga ble tre hus i nærheten evakuerte, skriver avisen.

De fikk ved ti-tidenlov å returnere til sine boliger.

Det er ikke aktuelt for elever og lærere å komme tilbake til skolen i dag, og det vil senere bli tatt en vurdering av når det kan skje.

Politiet ser alvorlig på brannen og startet etterforskning umiddelbart, og vil gå inn i bygget så snart temperaturen tillater det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere