RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skole sluttet med turer til Kenya etter ulykke

Kristiansand (NTB): Kvadraturen skolesenter sluttet med skoleturer til Kenya etter en tilsvarende ulykke som den Valdres Folkehøgskule opplevde lørdag.

For to år siden omkom en 18 år gammel gutt fra Vennesla i en trafikkulykke i Kusumi i Kenya. Minibussen elevene fra Kvadraturen skolesentersatt i, ble påkjørt av en lastebil.

- Når man får en slik nyhet, vekker det opp igjen minnene fra den gang. Jeg føler sterkt med skolen og de pårørende og håper de henter inn god hjelp slik at de får tatt hånd om de som er der nede, sier Arly Hauge, fylkesutdanningssjef i Vest-Agder til Fædrelandsvennen.

Kvadraturen har ikke gjennomført turer til Kenya etter ulykken i 2012.

- Det er to år siden ulykken og foreløpig har vi ikke sendt elever ned. Hvis vi senere skal gjøre det, vil det skje på bakgrunn av en bred prosess der vi også vil involvere fylkets administrasjon, sier rektor Knut Aasen ved Kvadraturen skolesenter til avisen.

To elever fra Valdres Folkehøgskule omkom da en minibuss med 11 personer kolliderte med en lastebil i Nanyuki, nord for hovedstaden Nairobi i Kenya lørdag. Åtte personer ble kjørt til sykehus etter ulykken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere