*Nettavisen* Nyheter.

Skolebuss har kjørt av veien - henger utfor skrent

BUSSULYKKE: En buss med i alt 47 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle er evakuert fra bussen og ingen ble alvorlig skadd.

BUSSULYKKE: En buss med i alt 47 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle er evakuert fra bussen og ingen ble alvorlig skadd. Foto: Vegard Woll (NRK / NTB scanpix)

En skolebuss har kjørt av veien i Trøndelag, og henger utfor en veldig høy skrent.

02.12.19 16:15

En buss har kjørt av veien og henger utover en skrent i Verdal i Trøndelag, melder politiet på Twitter klokken 14.37.

Klokken 14.58 er passasjerene evakuert etter at brannvesenet skar seg inn i bussen. Politiets innsatsleder Stig Viken på stedet har fortalt til Adresseavisen at 47 barn og 1 bussjåfør var i bussen da hendelsen skjedde. De første meldingene fra politiet var at det skal ha vært rundt 20 barn om bord.

En elev har fått skrubbsår og blitt plastret på stedet, forteller politiet. Det skal ikke være snakk om flere personskader.

Barna er i barne- og ungdomsskolealder.

- Ifølge melder er det en veldig høy skrent. Bussen henger fast i noen trær, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Volden opplyser at alle ressurser tas i bruk.

- Det iverksettes alt som kan iverksettes nå. Det er også bestilt en tungbilberger for å sikre bussen, sier han til avisen.

Mye tyder på at det er snakk om en skolebuss, forteller Volden.

- Vi vet ikke skadeomfang, men det er rapportert blødende passasjerer, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.