RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skolebuss veltet utenfor Tønsberg


VELTET: En skolebuss med 29 barn veltet tirsdag morgen i Revetal utenfor Tønsberg i Vestfold. Sju er sendt til lege for sjekk og to til sykehus, men ingen er alvorlig skadd.
VELTET: En skolebuss med 29 barn veltet tirsdag morgen i Revetal utenfor Tønsberg i Vestfold. Sju er sendt til lege for sjekk og to til sykehus, men ingen er alvorlig skadd. Foto: Peder Gjersøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En skolebuss med mange barn har veltet i Revetal utenfor Tønsberg.

Alle skolebarna er plassert i en ny buss som har kommet til stede. Det er ikke snakk om personskader, melder politiet på Twitter litt før klokken 09.

Politiet varslet like etterpå at en person har fått en skade på øyet, og er kjørt til lege for undersøkelse. Det er ukjent om denne personen er voksen eller barn.

Det var en stund usikkert om noen var skadd da bussen veltet ved Revetal utenfor Tønsberg. Det var mellom 30 og 40 personer i bussen.

Det er ekstremt glatt på stedet, melder politiet i Vestfold på Twitter.

Lars Sandnes, driftsleder i Vestfold kollektivtrafikk sier til Tønsbergs Blad at det ikke er snakk om personskade.

– Dette er en skolebuss som starter ved Svinevoll og kjører vestsiden av Bispeveien oppover på vei til Kirkevoll skole og Revetal ungdomsskole. så langt har klart å få informasjon om, er det ikke personskade, sa han litt før klokka 8.44 tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere