RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skolenekt for Paris Hilton

Sist oppdatert:
Paris Hilton og Nicole Richie ville jobbe som lærervikar som del av tv-serien «Simple Life», men fikk blankt nei fra skolens ledelse.

I den tredje sesongen av reality-serien «The Simple Life» reiser Paris og Nicole rundt og tar strøjobber, til tv-seernes forlystelse.

Blant annet spurte de en skole i delstaten New Jersey om de kunne få jobbe som vikarlærere, men da fikk de blankt avslag. Årsak: jentenes tvilsomme rykte.

I utgangspunktet hadde skolen stilt seg positiv til å ta imot fem tusen dollar for å la de viltre jentene leke lærere, men foreldrene protesterte.

- Jeg mener det er latterlig at skolestyret ville ha Paris Hilton til å undervise elever mellom 11 og 13 år, og det samme gjelder Nicole Richie. De har et rykte som gjør at vi kunne ventet oss det verste, sier en sint forelder til nyhetsbyrået AP.

Foreldrene fryktet at den dynamiske tv-duoen ville gjøre lokalsamfunnet til latter, og likte ikke at Paris - som ble A-kjendis etter at eksen hennes solgte en privat sex-video på nettet og mainstream-pornomarkedet - skulle strutte i skolegården med deres unge håpefulle.

Dermed blir det ingen episode fra skoleverket - noe også produksjonsselskapet som står bak serien bekrefter overfor AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere