RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skolens heteste gutt?

(Stella Pictures)
Sist oppdatert:
Det er ikke mange 6-åringer som kan skryte av at paparazziene venter på utsiden av skoleporten. Vi tipper Maddox er skolens mest populære barn.

(SIDE2): Maddox har blitt skolegutt - og nettopp det vet paparazziene å utnytte.

Følger sønnen til skolen
Maddox (6) begynte på skolen «Lycee francais de New York» i forrige uke. Angelina Jolie og Brad Pitts sønn, er dermed kanskje den mest ettertraktede 6-åringen på skolene i New York for øyeblikket.

Angelina Jolie viser sin gode morsrolle, og har fulgt sønnen til skolen hver eneste dag - tett etterfulgt av paparazzier både til og fra skolen.

Må planlegge antrekkene
Det er kun i forbindelse ved skolehenting at Angelina har blitt fotografert de siste dagene, så vi regner med at paparazziene henger på utsiden av skolen dagen lang, kun for å ta bilder av den populære skuespilleren og hennes sønn.

Dermed må stjernen tenke godt på hva hun har på seg, før hun går ut døren hjemmefra hver morgen.

Smiler stolt
Maddox flørter gjerne med kamera, og smiler stolt på vei inn og ut av skolen. Dermed tyder alt på at 6-åringen trives. Det er sikkert ikke problemer med å få seg venner heller, når mor og far er et av verdens mest ettertraktet skuespillerpar - og du selv blir fotografert hvor enn du går.

Lenger ned kan du se alle bildene til og fra skolen den siste uken

Les mer om kjendiser her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere