RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skor seg best på døden

Sist oppdatert:
Begravelsesbyråene opplever gode tider om dagen.
Av: Maria Sivertsen

Innenfor kategorien personlig tjenesteyting, er det begravelsesbyråene som hadde størst vekst på SSBs omsetningsstatistkk for 2. termin 2007.

Begravelsesbyråvirksomhet, samt drift av kirkegårder og krematorier, hadde en omsetning på 162 millioner i mars og april måned. Det er en økning på 10 prosent i forhold til samme periode året før.

Vil du vite hvor mye det faktisk koster å bli lagt i jorden, kan du lese det her:
Så mye koster det å begraves

Omsetningen innen frisering og annen skjønnhetspleie passerte milliarden, og endte på 1.053 millioner kroner i samme periode. Dette tilsvarer en økning på 8 prosent sammenlignet med omsetningen i samme termin i 2006.

På tredjeplass på omsetningsvekstlisten finner vi vaskeri- og renserivirksomhet. Selv om vi bruker adskillig mindre penger på vasking av gulv og klær sammenlignet med hår- og ansiktssvasking, omsatte denne bransjekategorien for 298 millioner i mars og april i år. Det er en økning på 7 prosent i forhold til samme periode året før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere