RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrekk fra soverommet

Sist oppdatert:
Rekordmange ville se ny skrekkfilm denne helgen. Se filmtrailer!

(BIIPMAG): Nå kan du snart gjøre deg klar for «Paranormal Activity», en film som blir omtalt som en av årets mest skremmende grøssere.

Lavbudsjett
«Paranormal Activity» er en lavbudsjettsfilm, men har på samme måte som «Blair Witch Project» (1999) klart å bli et fenomen.

Filmen handler om et ungt par som flytter inn i et hus utenfor San Diego. Paret tror etterhvert at huset deres er hjemsøkt og de mistenker at noe ukjent og farlig lurer rundt i hjørnene. For å skaffe beviser installerer de overvåkningskamera slik at de kan fange opp og registrere alt som skjer når de sover.

Filmen «Paranormal Activity» har norsk kinopremiere 4.desember.

Spillefilmen har blitt filmet med et HD-videokamera med ukjente skuespillere i det skumle huset på kun syv dager. Materialet fra kameraene gir publikum en grøssende følelse på en «Blair Witch»-aktig måte.

Strålende kritikker
Filmen har allerede blitt et stort filmfenomen i USA. Filmkritikerne jubler og har blant annet kalt den nye skrekkfilm for «årets skumleste film» som «får Blair Witch til å blekne». Paramounts småbudsjettfilm topper nå også kinolista i USA og snek seg dermed foran storfilmen «Saw VI» denne helgen.

Se filmtrailer her:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere