- Om man ser helt tilbake til administrasjonen til Harry Truman så er det bare to presidenter som har scoret dårligere på meningsmålingene på dette tidspunktet i presidentkarrieren, skriver Gary Langer ABC News etter en fersk måling i regi av ABC News/Washington Post.

Les også: Krever riksrettssak og at Biden går av: - Gud hjelpe oss

Flere mener Biden gjør en dårlig jobb

Den ferske meningsmålingen fra ABC News/Washington Post, viser at de som mener president Joe Biden gjør en god jobb nå er nede i 44 prosent, ned fra 52 prosent i april.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

De som mener Biden gjør en dårlig jobb, er nå oppe i hele 51 prosent, opp fra 42 prosent i april i år.

Mye av årsaken til at Biden scorer så dårlig, er hans håndtering av konflikten i Afghanistan.

I den samme målingen fra ABC News/Washington Post sier bare 36 prosent av amerikanerne at krigen i Afghanistan var verdt å kjempe. Samtidig sier 77 prosent at det var riktig av USA å trekke seg ut av Afghanistan.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Men som ABC News poengterer er hele 60 prosent av de spurte amerikanerne i undersøkelsen uenige i hvordan president Joe Biden håndterte Afghanistan-konflikten og selve uttrekningen.

Terrorangrepet i Kabul tok livet av rundt 180 personer, inkludert 13 amerikanske soldater. IS-K har tatt på seg ansvaret for angrepet.

Les også: - Nå spør man seg om Biden er skikket til å være president

- USA er mindre trygge

I tillegg er det 44 prosent av de spurte som mener at uttrekningen gjør at USA er mindre trygge med tanke på terrorisme fremover, mens bare åtte prosent tror at USA blir et tryggere land.

46 prosent sier også at de ikke er trygge på at USA kan identifisere og holde ute potensielle terrorister blant de afghanske flyktningene.

Likevel er det 68 prosent av de spurte som mener USA bør ta imot flyktningene når de har blitt sikkerhetsklarert, mens bare 27 prosent sier de er imot.

Denne støtten er markant høyere enn hva tilfelle var når det gjaldt å ta imot syriske flyktninger i 2015. Da var det bare 43 prosent som støttet å ta mot flyktninger fra Syria og Midtøsten.

President Joe Biden har rast på meningsmålingene etter at han ble innsatt som president i januar i år.

Da Biden ble president, var det 67 prosent som mente han håndterte overgangen til presidentjobben bra, men i april ble han møtte med tall som viste at bare 52 prosent av de spurte mente han gjorde en god jobb, skriver ABC News.

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

I juni lå det samme tallet på 50 prosent, men nå er det bare 44 prosent som mener Biden gjør en god jobb, viser meningsmålingen fra ABC News/Washington Post.

- Om man ser helt tilbake til administrasjonen til Harry Truman så er det bare to presidenter som har skåret dårligere på meningsmålingene på dette tidspunktet i presidentkarrieren: Donald Trump som fikk 37 prosent i august 2017 og Gerald Ford som også fikk 37 prosent i mars 1975, skriver Gary Langer.

Blant demokratene er det spesielt Bidens håndtering av uttrekningen fra Afghanistan som utmerker seg og som slår negativt ut for presidenten.

Her er det bare 56 prosent som støtter Bidens håndtering av situasjonen, noe som er hele 30 prosent lavere enn andelen demokrater som mener han gjør en god jobb som president.

Les også: Donald Trump til frontalangrep på Joe Biden etter nyheten om «drapsliste»: - Dette kan bare gå en vei