*Nettavisen* Nyheter.

Skremmende Sci-Fi mote

Foto: Paul Weaver (Side2)

Vatle viste sin nyskapende side - se bilder og video her!

20.02.10 09:30

Oslo Kongressenter (SIDE2): Man skulle tro man hadde landet på en annen planet da Vatle torsdag kveld viste sin høst- og vinterkolleksjon for 2010/2011 under Oslo Fashion Week (OFW).

Se video fra visningen lengre ned i saken!

Selv med et imponerende sceneshow og oppsiktsvekkende styling, var det, det nyskapende designet som fikk mest oppmerksomhet.

– Kolleksjonen har noen egenartede geometriske former som jeg har konstruert spesielt for hvert plagg. Den skiller seg også ut i ulike showstoppers og den neongule fargen stikker seg ut, sier hun til OFW.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

«Si-Fi»-kolleksjon
Det var lett å se hvor Kjersti Vatle Toresen har hentet sin inspirasjon fra. Kolleksjonen har fått navnet «A Sci-Fi Story», og hun har latt seg påvirke av science fiction filmer på 70- og 80-tallet.

I spesialdesignede hjelmer med lysdetaljer og Swarkowski-stener kom modellene nedover catwalken med robotlignende bevegelser. Vatle har brukt krigeren som utgangspunkt for de unike siluettene, og det var lett å se at kvinnene blir repsentert som sterke vesener - i noen tilfeller med en Dominatrix-preget «look».

Showet ble avsluttet av herlige toner fra indieartisten Miss Harmonica, og stående applaus fra publikum.

Se bilder fra visningen under videoen!

HTML EMBED

Side2 om Vatle:
De kreative designet skiller seg helt klart ut i mengden, og designerens fryktløse bruk av detaljer gjør at denne kolleksjonen er en fryd for øyet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bruken av effekter er imponerende, og vi simpelthen elsker de kortkorte ballongkjolene, og bruken av neongult.

Vatle presenterte også en rekke tights-utgaver, og vi vil utvilsomt se disse i gatebilde neste vinter. Buksedraktene var også en klar favoritt, og ballongskjørtet som hun tar til nye høyder.

Side2 er til stede på Oslo Fashion Week og holder deg oppdatert på alt som skjer!

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

2897

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag