RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skremt av Otto Jespersen

Sist oppdatert:
Bård Tufte Johansen fikk sjokk, Adam Schjølberg ble for en kort periode hetero og Falsk og Mathisen dro i gang allsang. Les hvorfor her.

(SIDE2): Mandag ble årets komikerkveld arrangert på i Café Stenersen Oslo. Målet var å få inn nok penger til å bygge en barneskole i Azad Kashmir i Pakistan. Området ble like før nyåret hardt rammet av et jordskjelv.

God stemning

- Det var veldig god stemning og gikk over all forventning. Men nøyaktig hvor mye vi har fått inn vet jeg ikke helt enda, sa en fornøyd initiativtaker Zahid Ali til side2 etter showet.

I tillegg til Zahid Ali underholdt komikere som Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Adam A. Schjølberg, Herodes Falsk, Tom Mathisen og Jon Schau de rundt 300 fremmøtte.

Dårlig med hår

- Showet var veldig bra, og jeg koste meg. Harald Eia har litt dårlig med hår, men er allikevel morsom. Han er en bra kar, sa skihopperen Bjørn Einar Romøren som sammen med en kamerat kom gående på langrennski til komikershowet.

Bård Tufte Johansen startet sin opptreden med å si: - Det er rart at når det er jordskjelv i Pakistan så bryr vi oss ikke. Når det skjer naturkatastrofer i Trøndelag, da bryr vi oss ikke da heller.

- Jeg kunne ikke si nei

Hva synes du om kvelden?

- Det har vært en rar og følelsesmessig kveld. Jeg kom litt senere fordi jeg fulgte til svigerfar til kapellet. Jeg vurderte å ikke komme, men kunne ikke si nei til dette, sa Bård Tufte Johansen til side2.

Fikk sjokk

Han synes det var gøy med så god stemning blant publikum, men fikk allikevel et sjokk da han entret scenen.

- Like etter at jeg kom på scenen så jeg plutselig at Otto Jespersen satt i salen, da ble jeg skikkelig nervøs, og glemte faktisk noe av teksten.

Hvorfor det?

- Vel det er vel ikke noen hemmelighet at han ikke smiler så ofte, sa Bård og lo.

Rørende engasjement

Hva synes du om Zahids engasjement?

- Det er rørende. Det var vel i seg selv ikke en så veldig populær sak, men siden det dreide seg om skoler så stilte jeg opp. Så regner jeg med at Zahid gjør det samme for meg hvis det skjer noe i Skien. Vi er jo tross alt kompiser, sa Tufte Johansen til side2.

- En ære å få være med

En annen som opptrådte var Adam A. Schjølberg.

- Det var gøy og en ære å få lov å være med i kveld. Jeg er den yngste og den mest desidert minste erfaring. Men dette er også veldig spesielt for meg. Min far jobber i FN og har vært i Pakistan og hjulpet til siden jordskjelvet inntraff, sa Adam til side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere