RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrev 22 sider for å skilles

Sist oppdatert:
Liz Hurleys største ønske er å gifte seg med styrtrike Arun Nayer snarest mulig. Det finnes kun en hindring - men den er stor.

(SIDE2): Hurley og Nayer har vært sammen i tre år, men de får ikke giftet seg før Nayers kone, den italienske skjønnheten Valentina Pedroni, går med på en skilsmisse.

For to år siden tilbød mangemillionæren Nayer sin kone 7.502.000 kroner for en rask skilsmisse, men hun nektet. Derfor går han nå til svært drastiske tiltak for å få en endelig slutt på ekteskapet.

Ifølge nyhetsbyrået Anaova hevder Nayer, i en 22 sider lang søknad, at Pedroni ødela hans selvtillit og at hun var en konstant plage. Han beskylder henne også for å kreve enorme penge summer. I tillegg sier han at han vegret seg for å dra hjem til en konstant sytende kone.

Pedronis mor snakker ut om anklagene og hevder at det hele er oppspinn og at det egentlig var hennes datter som ble torturert.

Hva Liz Hurley selv har å si om saken er ukjent.

Men hun var i svært godt humør da hun forleden lanserte sin egen bikinikolleksjon på det populære varemagasinet Harrods i London.

Den halvt indiske forretningsmannen håper at skilsmissen blir innvilget den 5. mai. Hvis det skjer står altså paret Hurley og Nayer fri til å gifte seg, noe som vil skje i juni ifølge ryktene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere