RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrev «GUD» med blod på veggen

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)
Sist oppdatert:
En mann ble knivdrept og en annen alvorlig skadd i en leilighet på Bislett i Oslo.

Drapet skjedde natt til søndag og i oppgangen til gården hadde noen skrevet «GUD» i blod på veggen. I tillegg skal det på glasset til ytterdøren vært tegnet inn et kors opp ned i blod.

- Ja, vi har en død mann etter knivstikking. Vi står overfor et drap, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Marianne Grinaker, til NTB.

Det er svært mye blod på i den aktuelle bygården like ved krysset mellom Pilestredet og Sporveisgata ved Fagerborg kirke på Bislett i Oslo.

Pågrepet i bakgården

Den drapsmistenkte mannen befinner seg på Oslo Universitetssykehus. Han skal ikke være alvorlig skadd og ble pågrepet på stedet. Nærmere bestemt i bakgården til drapsadressen.

Ytterligere én mann er fraktet til Ullevål med knivskader, etter at han først selv tok seg til legevakten, opplyser politiet.

Klokken 02.22 fikk politiet melding om knivstikkingen. Da politi og ambulanse kom til leiligheten i Pilestredet 70 i Oslo ble en mann funnet død.

Tre nordmenn

Kriminalvakten i oslopolitiet forteller til NTB at leiligheten der drapet skjedde er bebodd av tre nordmenn. Ytterligere personopplysninger vil ikke politiet gå ut med søndag morgen.

- De involverte i denne saken er norske menn i begynnelsen av 20-årene. Avdøde er ikke identifisert så vi kan ikke gå ut med nærmere opplysninger om ham. Vi har en anelse om hvem det er, men det er ikke bekreftet, forteller vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakten.

Femte drapet på 31 dager

Med knivstikkingen natt til søndag står politiet i Oslo overfor sin femte drapsak i hovedstaden.

29. september ble en 21-åring funnet drept på Furuset. Ingen er pågrepet i saken.

Les også:- Har ingen mistenkte eller motiv

2. oktober ble en 54 åring funnet drept i boligen til en 55-åring på Oppsal, som nå er varetektsfengslet og siktet for drapet.

Les også: 55 år gammel mann erkjenner å stå bak drapet

11. oktober ble 48 år gamle Willy Brown funnet drept i sin egen leilighet på Grünerløkka. En 21-årig rumensk statsborger sitter i varetekt, siktet for drapet.

Les også: 21-åring siktet for drapet på Willy Brown

13. oktober ble 23 år gamle Hans Rickard Strømner funnet drept og dumpet på Klemetsrud. To kvinner på 21 og 22 år er varetektsfengslet og siktet for overlagt drap.

Les også:- Venninnene planla drapet sammen

Natt til søndag ble en mann i 20-årene funnet knivdrept i en leilighet på Bislett. En person er pågrepet og mistenkt for drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere