Skrev hatdagbok om Jessica Simpson

Det var ikke bare hemmelige telefonnumre datahackerne fikk tilgang til. De fikk også frem en rekke hatefulle e-poster og utdrag fra dagbøker som handler om Jessica Simpson.

07.03.05 12:21

(SIDE2): Paris Hilton skal ifølge nyhetsnettstedet In Touch ha lagt Jessica Simpson for hat. Årsaken er er Jessicas ektemann Nick Lachey, som Paris var ulykkelig forelsket i for noen år siden.

Ble vraket
Hun var sammen med Nick da hun var 17 år gammel, men ble vraket av smukkasen - som senere giftet seg med Jessica Simpson.

- Han var den første celebriteten Paris var på date med. Da han slo opp med henne var hun helt knust, sier venner av Paris til In Touch.

Hatefulle mailer
Da Nick et år senere giftet seg med Jessica Simpson la ikke Paris Nick for hat, men Jessica. Det går også frem av de hatske mailene som hackere fant frem fra Paris Hiltons lomme-PC.

Selv om hun ikke kan lastes for at hackerne snek seg til de fargerike mailene skal Nick og Jessica være svært oppbragt over at Paris har skrevet ondsinnede mailer om Jessica.

I tillegg til mailene var det flere dagboklignende skriblerier som alle hadde det samme formålet: å rakke ned på Jessica Simpson.

Fra mailene går det også frem at Paris tipset skandalepressen om rykter som svirret om Jessica Simpson, blant annet om at Jessica var forelsket i Justin Timberlake.

I en tekstmelding til Paris Hilton hevdet også skuespillerinnen Lindsay Lohan i en sms-melding at Jessica Simpson skal ha sniffet kokain på et nattklubbtoalett. Det gikk frem av en nettside som hadde lagt ut teksten fra alle mailene, tekstmeldingene og dagboksidene fra Hiltons mini-PC.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.