RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skriftlig budskisse på Star Reefers (Ny)

Sist oppdatert:
Fredag etter børs fikk Kristian Siem en skisse til et bud på Star Reefers fra greske Retzis Group. Budet går ut fra en netto verdi på 75 millioner dollar. Styret er negativt innstilt
Oppdatert med bakgrunn.

Det var Siem Industries som aksjonær som etter børs fredag fikk det skriftlige varselet, ifølge en børsmelding.

Der bekreftes det at Retzis Group er forberedt til å komme med et bud på Star Reefers basert på en netto verdi på 75 millioner dollar.

Dette utgjør 525 millioner kroner, basert på en dollarkurs på 7 kroner. Basert på sluttkursen fredag på 66 kroner, verdsettes Star Reefers til 505 millioner kroner på Oslo Børs. Den lite likvide aksjen lå rundt dette nivået i fjor, men falt til en bunn på 30 kroner i vår.

Intensjonen er å formalisere dette til et bud etter blant annet en due dilligence, opplyses det.

Styret i Star Reefers har tidligere uttalt seg negativt om et bud, og dette ble kommunisert til Retzis, ifølge meldingen.

I meldingen avvises mediarapporter om at Siem Industries eller Star Reefers er kontaktet muntlig eller skriftlig før etter børs fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere