RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøplige roboter

Sist oppdatert:
Filmen lover godt, men «Robots»-spillet kan du trygt la stå igjen i hylla.

«Robots» er den nye filmen til folkene bak «Istid», og ser ut til å bli en av vårens store barnefilmer. Spillet lanseres sammen med DS, men ender dessverre i bunnsjiktet. For selv om det er godt på bunn, blir «Robots» hindret av grove tekniske feil.

Du tar kontroll over filmens hovedperson, Rodney, som sammen ved vennene sine skal hindre at de alle blir forvandlet til vrakrester. Gjennom varierte og pene omgivelser skal du slåss med fiender og hoppe på plattformer. Dessverre har det blitt gjort mange ganger før, og som oftest mye bedre.

«Robots» sliter med en spillmotor som dreper stort sett all underholdning. Spillet er i 2d, men du kan bevege deg opp og ned i omgivelsene. Noe som fungerer, hvis det bare gjøres godt nok. I dette spillet opplever du å slå en fiende uten og treffe, og ramle ned fra steder selvom du er korrekt plassert. Alt fordi det skiller en piksel mellom deg og riktig posisjon.

Det som redder «Robots» fra total fiasko er to småspill. Du skal løse små puslespill for og sette sammen dine egne våpen, og kan når som helst kjøre løp i det bolleformede transportsystemet. Begge to benytter den andre skjermen, og er morsomme noen få minutter av gangen. De gir også inntrykk av å være utviklernes eneste forsøk på og skille spillet fra GBA-utgaven.

Er du ute etter plattformspill av denne typen bør du heller kjøpe «Spider-Man 2». Dette anbefales bare til de som faller pladask for filmen og skal ha alt som har med den å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere