RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skudd avfyrt ved Lime-butikk i Oslo

Sist oppdatert:
Politiet leter etter en person etter at det har blitt avfyrt flere skudd på Grønland i Oslo. Ingen personer skal ha kommet til skade.

Politiet meldte ved 10.45-tiden at de rykket ut etter meldinger om høye smell fra Heimdalsgata på Grønland. Smellene viste seg å være skudd.

– Vi har funnet spor som kan bekrefte at det er avfyrt skudd på stedet. De sporene sikrer vi nå, samtidig søker vi etter en person som har løpt fra stedet, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege til VG.

Mannen politiet leter etter løp fra Heimdalsgata iført sort parkas, hvite joggesko, mørke dongeri og grå lue.

– Det var en person som skjøt bortover Heimdalsgata på Grønland. Jeg så ikke hva han skjøt på, men jeg så at han hadde et håndvåpen og hørte tre skudd. Deretter la han på flukt, sier en person som var vitne til hendelsen, til Dagbladet.

– Vi fikk melding om at det var hørt noen smell fra Heimdalsgata. Vi var raskt på stedet, for først å søke etter eventuelt skadde personer, men det har vi ikke funnet, sier Ege.

Dagbladet melder at politiet har sperret av et lite område rundt en Lime-butikk på Grønland. Politiet har mannskaper på stedet og Ege sier de også er tilgjengelige for vitner som kan ha hørt eller sett noe.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 10.26. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere