RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffende for DNO & Co. i Nordsjøen

Sist oppdatert:
Funn i Nordsjøen, hvor oljeselskapet DNO er en av andelseierne, viser skuffende resultater
I lisensen har merikanske Marathon Oil 65 prosent av lisensen, DNO har 15 prosent, mens ConocoPhillips har de resterende 20 prosentene.

Dette skriver Oljedirektoratet i en melding:

Brønnen påviste en gasskolonne på 8 meter og en oljekolonne på 7 meter i sand fra Heimdalformasjonen. Kjerneprøver og geofysiske målinger viser skuffende liten tykkelse og dårlig kvalitet på reservoaret i borelokasjonen. Forventningene til ressursgrunnlaget i 25/4-3 Gekkofunnet blir derved betydelig redusert. Resultatene fra de to brønnene som ble boret i området tidligere i år var imidlertid positive. Basert på de totale resultatene fra borekampanjen forventes det at rettighetshaverne arbeider mot å legge fram en plan for utvikling av reservene i området i løpet av året eller tidlig neste år.

Boringen på 25/4-3 Gekkofunnet ble gjennomført av Deepsea Bergen. Brønnen forventes å bli endelig plugget og forlatt 21. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere