RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffende fra amerikansk riggigant

Sist oppdatert:
Det store amerikanske riggselskapet Diamond Offshore fortsetter å slite med negative resultater. Selskapet klarte ikke å innfri konsensus, men ser tegn til bedring
Diamond Offshore omsatte for 184,2 millioner dollar i første kvartal, mot 146,2 millioner dollar i samme periode i fjor. Omsetningsøkning var imidlertid ikke nok til å å gi pluss på bunnlinjen.

Diamond fikk et underskudd på 11 millioner dollar, eller 8 cent pr. aksje. Det var ventet et resultat på minus 6 cent ifølge estimater innhentet av Thomson First Call. I samme period ei fjor gikk selskapet med 21,6 millioner dollar i underskudd.

- Resultatene for kvartalet var påvirket av planlagte klassinger i tillegg til forventet ventetid for flere av selskapet midtvanns og dypvannsrigger. Imidlertid ser det ut til at markedsforholdene bedres, og vi realiserer fordelen av fortsatt kostnadskontrollprogrammer startet i 2003, sier konsernsjef Larry Dickerson i Diamond Offshore i en kommentar.

Diamond Offshore har en flåte på 45 offshore rigger, blant annet 30 halvtnedsenkbare rigger og et boreskip.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere