RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffende fra Wicom

Sist oppdatert:
Omsetningen i andre kvartal ble skuffende for IT-selskapet Wicom. Underskuddet økte, men målet er fortsatt pluss i andre halvår. Man vil nå se etter en partner
Wicom fikk et resultat før skatt på minus 1,3 millioner kroner i andre kvartal, mot minus 0,3 samme kvartal i fjor.

Omsetningen falt fra 7,2 til 6,0 millioner, og driftsresultatet gikk fra minus 0,3 til minus 1,2 millioner.

- Andre kvartal har ikke vist den omsetningsvekst som styret forventet, mens kostnadsutviklingen har vært i henhold til plan, heter det i kvartalsrapporten.

- Selskapet har ikke lykkes godt nok i å vinne større nye kontrakter i perioden. Dette kommer av, slik styret vurderer det, at beslutningsprosessen hos kunden er utvidet, og at innsalgsprosessen er lengre og mer omfangsrik fordi brukerne krever fler tjenester i nettet.

Selskapet regner ikke med å kunne kutte kostnadene ytterligere, med dagens strategi.

- Styret ser et fortsatt stort behov for selskapets kompetanse blant annet innfor bredbåndstjenester og kostnadseffektive radiolinje løsninger, men ser at selskapet trenger å være en del av en bredere konstellasjon for å kunne lykkes fullt ut. Det arbeides løpende med å finne industrielle/finansielle løsninger som er i tråd med selskapets strategi og til fordel for selskapet og selskapets aksjonærer, heter det.

- Styret ser positivt på utsiktene for resten av 2003 og selskapet planlegger for et positivt resultat for annet halvår, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere