RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet analytiker kutter kursmål

Sist oppdatert:
DnB Nor Markets-analytikeren Klaus Hatlebrekke er skuffet over Ekornes etter en resultatoppdatering. Derfor kuttes kursmålet
Onsdag kom møbelfabrikken på Sunnmøre, Ekornes, med en resultatoppdatering. Meldingen fra Sunnmøre var alt annet en hyggelig lesning for aksjonærene.

Det foreløpige omsetningsestimatet for Ekornes i 2004 er på 2.240 og ordrereserven er 30 prosent under nivåene fra samme tid i fjor.

Dette var skuffende mener Klaus Hatlebrekke. Nå nedjusterer han estimatene med 4,7 prosent. I tillegg er DnB Nor Markets-analytikeren usikker på utviklingen i 2005.

- Vårt tre måneders kursmål har blitt reduserte fra 145 kroner til 130 kroner pr. aksje, skriver Hatlebrekke til kundene.

I analysen fra DnB Nor Markets heter det at veksten i antall ordre i fjerde kvartal har ikke vært så god som ventet. Særlig er ordreinngangen fra USA svakere.

Oppsummering:

Anbefaling: Hold
Kursmål: 130 kroner
Meglerhus: DnB Nor Markets
Dato: 23. desember 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere