RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle banke politiet med balltre

Mannen i 20-årene likte dårlig at politiet dukket opp i leiligheten hans, og truet dem med både balltre og steiner.

Selve ransakingen i den tyverimistenktes bolig gikk rolig for seg, men da politiet skulle forlate leiligheten med tjuvegodset, klikket det for den unge mannen.

Måtte roes med pepperspray
Han beskyldte politiet for å ha stjålet penger fra ham, og truet med et balltre. Han kastet også steiner etter tjenestemennene, sammen med grove trusler. Politiet så ingen annen løsning enn å ta frem batonger og pepperspray for å roe ned den krakilske mannen.

I løpet av ransakingen ringte mannen også for å snakke med den som hadde meldt tyveriet. Rette vedkommende traff han ikke på i andre enden, og endte i stedet opp med å drapstrue slektninger av den fornærmede, skriver Avisa Nordhordland.

22 saker
Nå er mannen fra Nordhordland dømt til fengsel i ti måneder for hele 22 straffbare forhold gjort i en periode på elleve måneder. Mannen ble også funnet skyldig i promillekjøring med både bil og båt, uaktsom kjøring, kjøring uten gyldig førerkort, narkotikaforbrytelser og ett tilfelle av vold mot en offentlig tjenestemann.

I tillegg til fengselsstraffen, er mannen fradømt retten til å føre en bil i overskuelig fremtid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere