RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle på sin siste jobbreise

Foto: Privat (Privat)
Sist oppdatert:
Norsk-islandske Helge Gustafsson skulle på sin siste jobbreise da han gikk om bord i Flight 447 med kurs for Paris.

- Vi vet ikke mer enn at han er savnet. Men vi må se i øynene at det verste kan ha skjedd, sier 44-åringens bror, Einar Gustafsson, til Bergens Tidende på nett.

Tirsdag ble det bekreftet at vrakrestene som ble lokalisert i Atlanterhavet stammer fra det savnede Air France-flyet som forsvant natt til mandag. Marinefartøy fra Brasil er på vei til området.

Fra Askøy
Helge Gustafsson er islandsk statsborger, men er ifølge bt.no født og oppvokst på Askøy. De siste årene har han bodd i Vitória i Brasil. Mandag gikk han om bord i Air France-flyet. Via Paris skulle han videre til jobb i Angola. Dette skulle være hans siste jobbreise, ifølge familien.

Helge Gustafsson har ifølge bt.no to voksne døtre i Norge. I Brasil har han kone og to sønner.

Ifølge broren hadde han full oversikt over familien i Norge.

- Han ringte alltid en av oss i familien før han skulle på jobb i Angola, sier han til avisa.

Serviceingeniør
Gustafsson jobbet for det Kongsberg-baserte selskapet FMC Technologies.

- Jeg kan bekrefte at en av våre er savnet. Gustafsson har jobbet hos oss siden 1998. Han er en serviceingeniør, fast ansatt og en som reiser rundt omkring i verden. I den senere tid har han oppholdt seg i Angola, uttalte direktør Nils-Petter Sivertsen til Nettavisen tirsdag.

Ifølge oversikten fra Utenriksdepartementet er fire personer med norsk pass blant de savnede om bord på Flight 447 fra Rio.

Disse er Karsten Moholt (58), sønnen Karsten Aleksander Moholt (35) og videre Kristian Berg Andersen (37) og den norskbritiske gutten Alexander Bjorøy (11).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere