Gå til sidens hovedinnhold

Skulle rømme til Afrika for å gifte seg

Mika og Anna-Bell tok med seg et vitne, badedrakter og badeleker da de skulle gifte seg i hemmelighet.

Kjæresteparet Anna-Bell og Mika tok med seg Mikas storesøster Anna-Lena da de skulle rømme til Afrika for å gifte seg. Men så langt som til flyplassen kom de aldri.

Årsaken var at det tyske paret kun er fem og seks år gamle.

Tidlig om morgenen nyttårsaften, utstyrte Anna-Bell (5), Mika (6) og Anna-Lena (7) seg med solbriller, svømmeringer og oppblåsbare badeleker, før de dro med seg en trillekoffert pakket med sommerklær, melder theguardian.co.uk.

Uten penger eller billetter.

- Vi ville gifte oss, så vi tenkte bare: La oss dra, sier Anna-Bell i et intervju med den tyske TV-kanalen RTL.

Merkelig følge
Først gikk de tre barna en kilometer, før de tok t-banen til togstasjonen i Hanover. Der fant de frem til ekspresstoget med destinasjon flyplassen.

Men før de rakk å gå om bord på toget, ble de oppdaget av en stasjonsvakt som varslet politiet om det noe merkelige følget.

- Det som slo oss var at de tre var helt alene og hadde med seg en haug svømmeutstyr, forteller en talsmann for politiet, Holder Jurecko.

Barna fortalte da politiet hva planene for turen var.

- De hadde bestemt seg for å gifte seg i Afrika, der det er varmt, og hadde tatt med seg Mikas søster som vitne.

- Kan reise en annen dag
- Vi ville ta toget til flyplassen, og så skulle vi ta fly. Når vi kom frem skulle vi pakke opp sommertingene og så skulle vi gå tur i solskinnet, sier Mika til RTL.

Grunnen til at de tre barna ikke hadde fortalte foreldrene sine at de hadde planer om å reise vekk, var at de ikke regnet med å være borte lenge.

Moren til søskenparet sier hun fremdeles er i sjokk. Foreldrene begynte å lete etter barna straks de oppdaget at de tre var vekke, men ingen ante noe om hvor de hadde tatt veien. Før politiet ringte.

- Jeg trodde jeg spilte i en dårlig film, sier moren, som ikke er navngitt.

Ideen til Afrikaturen var det Mika som fikk, etter å ha vært på vinterferie i Italia. Som plaster på såret fikk de tre barna en omvisning på politistasjonen i Hanover i stedet.

- De vil få sjansen til å dra en annen dag, sier Jurecko.

HTML EMBED
Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken