Gå til sidens hovedinnhold

Skulle sone

En 39 år gammel mann ble i går ranet da han skulle inn til soning. Les politiloggen her.

BUSSTERMINALEN: Rett over midnatt kom det melding om en mann som hadde strandet på Bussterminalen. Han hevdet at han skulle ha møtt til soning, men fortalte at han ble ranet og kom seg ikke av sted. Politiet kjørte 39-åringen til Sentralarresten i Politihuset for videre oppfølging.

Beruset var ikke FN-soldat

BUSSTERMINALEN: Kl. 23.04 i går kveld ble det meldt om en overstadig beruset FN-soldat på Bussterminalen. Politiet - og siden militærpolitiet - rykket ut og fastslo at den 57 år gamle mannen ikke var FN-soldat, men trolig forvekslende lik. Mannen ble kjørt til legevakten.

Rumener pågrepet med narkotika

SENTRALBANESTASJONEN: Kl. 23.37 pågrep politiet en rumener på Sentralbanestasjonen med mindre mengder narkotika på seg. Den 29 år gamle mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Scootertyv tatt på fersk gjerning

DARRESGATE: kl. 02.42 fikk politiet melding om at det var en person som forsøkte å stjele en scooter fra en bakgård i Darresgate. Politiet kjørte straks til stedet og fant en mann med grå bukse og hvite sko som var i ferd med å koble en scooter. Mannen så politiet og stakk av, men straks etter fikk politiet fatt i 26-åringen som ble pågrepet på stedet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Bedrager pågrepet

DAG HAMMARSKJÖLDS VEI: kl. 03.39 i natt kontrollerte politiet en bil i Dag Hammarskjölds vei. Sjåføren oppga falsk personalia og kunne ikke legitimere seg. I bilen ble det funnet hasj. Etter hvert fikk politiet mannens personalia, og det viste seg at han var etterlyst. Politiet pågrep 40-åringen og kjørte han til arresten i Politihuset.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test