RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skullerud blir sportssjef

Tidligere Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud har fått seg ny jobb.

Skullerud har takket ja til jobben som sportssjef ved WANG Toppidrett i Oslo etter Eli Landsem. Dermed får han ansvaret for utviklingen til mange av Vålerengas spennende fotballtalenter.

Trenerjobb seinere

- På ett tidspunkt har jeg lyst til å bli topptrener igjen, og jeg kunne vært det i 2010. Men det skal passe på alle måter, både privat og at det er et tilbud man har fryktelig lyst på. Men jeg er overbevist om at jeg kommer tilbake, sier Skullerud til VG Nett.

Han trakk seg som Vålerenga-trener i sommer. Nå gleder han seg til nye utfordringer.

- Når unge spillere lukter på eliteserien eller 1. divisjon, blir det ofte vanskelig for dem å få det til å stemme på alle arenaene. Å få fotball og skole til å henge sammen er viktig. Jeg mener det er veldig viktig å holde fokus på skolebenken, sier Skullerud til VG Nett.

Tror på Martin

Skullerud kommer til å være på Valle tre dager i uka, og han har tro på Martin Andresen og Vålerenga kommende sesong.

- Jeg håper det blir bra. Han har alle forutsetninger til å bli en topptrener med den bakgrunnen han har. Det er bare opp til ham selv, sier Skullerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere