*Nettavisen* Nyheter.

Skummel annonse

Foto: TV 2

Beck har verken funnet ut hvem som har drept Eva Lindskog, eller den savnede kroppen til Malin Tavast. Han vet at de to kvinnene har sett samme annonsen.

16.02.04 07:46

I kveld sendes del to av to med "Beck: Annonsemannen" her på TV 2.

Det viktigste sporet i denne saken er en felles annonse av en brukt sofa som de to kvinnene, Eva Lindskog og Malin Tavast har søkt på. Annonsen er hengt opp i nærområdet til de to kvinnene. Politietterforsker Martin Beck frykter at flere kan være på vei.

Alice som jobber under Beck, ringer annonsenummeret og kommer til en telefonsvarer. Kort tid etter blir hun oppringt av en mann ved navn Rune Fjellgård, han forteller at han skal selge sofaen. Hvordan fikk han hennes nummer? Hun la igjen falskt navn og mobilen hennes kan ikke spores.

Beck-gruppen bestemmer seg for å sette opp et møte med mannen, der Alice er lokkedue. Han dukker ikke opp. Har han blitt varslet?

Det tar imidlertid ikke lang tid før han ringer henne opp for et nytt møte. Denne gangen avslutter han samtalen med at han ikke liker politiet, og spesielt ikke Alice Levander. Dermed står Beck igjen med enda flere spørsmål: Hvordan vet mannen Alices navn, og hvordan har han fått vite om politiets planer?

Neste uke kommer "Beck: Gutten i glasskulen".

På TV 2 mandag 16. februar 2004 kl. 21.50.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag