RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skummel Halloween-konkurranse

Sist oppdatert:
Halloween er perfekt for alle som liker å kle seg ut og skremme andre litt. På Playray kan du gjøre akkurat det.

(SIDE2): Playray har lansert Playforia, høstens kuleste møtested for ungdom.

Playforia er en virtuell verden som består av seks forskjellige bydeler hvor du kan chatte, spille spill og bli med i morsomme konkurranser.

Akkurat nå står Halloween for døren og det er litt skummel stemning på Playray. Det arrangeres nemlig en helt spesiell Halloween konkurranse.

Se bildekarusell nederst i saken.

Når du registrerer deg på Playray får du en egen avatar, en spillfigur. Denne figuren representerer deg i både spillene og chatten, og du kan designe den akkurat slik du vil.

Hundrevis av klesplagg, frisyrer og annet tilbehør er tilgjengelig for din figur, du mikser og matcher akkurat sånn du vil.

Bli med i Halloween konkurransen
I forbindelse med Halloween har vi lansert en helt egen kleskolleksjon som kun inneholder skumle og rare Halloween antrekk. Og hvis du slipper fantasien løs kan du vinne årets Halloween konkurranse og kule premier.

Alt du trenger å gjøre er å style en egen figur så skummelt, morsomt eller kreativt du kan. Vinneren blir den som gir oss aller mest gåsehud.

Registrer deg her og bli med i konkurransen allerede nå.

Det er enkelt å kle seg opp, du bestemmer selv farger, størrelser og fasonger på alle antrekkene. Når du er fornøyd med hvordan din figur ser ut melder du deg på konkurransen i forumet. Lykke til!

Ikke medlem ennå? Bli med i gjengen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere