*Nettavisen* Nyheter.

Skummel norsk skog

Å lage en norsk skrekkfilm fra skogen burde vært såpass enkelt at det nesten er skummelt at ingen har gjort det før, men... endelig.

23.09.03 12:51

La meg bare si det med en gang: Kristoffer Joner er kongen. Så er det sagt, og når du i tillegg putter Norges svar på Jack Nicholson hr. Floberg inn i suppa har du et godt utgangspunkt. Resten av rollelisten fylles av den meget sexy Sampda Sharma (Folk Flest Bor i Kina) og den like søte Eva Röse (som også spilte i Kopps). Marko Kanic fra Mongoland spiller også godt.

Historien er så enkelt genial som skrekkfilmer skal være. Et crew fra Real TV skal i skogen for å bli et team før de starter produksjonen av et TV-show. De drar til en hytte langt fra folk, og med et skummelt tjern.

Trenger du å vite mer? Nei. Dette er en film som drar nytte av at skog, hytte og tjern alene og sammen er skummelt. Skummelt. Skummelt.

La gå at du har sett det mange ganger før i amerikanske filmer. Her er det tross alt på norsk (selv om jeg, øh, måtte skru på engelsk tekst for å skjønne hva som ble sagt noen ganger).

Nok en gang ser det ut som om det er en ny vår for norsk film. Jonny Vang, Villmark og dets like lover godt. Takk gudene for at Norsk Film er lagt ned.

Ekstramaterialet viser blant annet en alternativ slutt (som er bedre), outtakes og noen kortfilmer. Vel verdt en investering, du vet aldri når du må skremme gjestene dine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.