RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKUP til Tønsberg

Sist oppdatert:
SKUP-konferansen for 2004 blir avholdt i Tønsberg i mars neste år.

SKUP-leder Kjetil Stormark opplyser i en pressemelding at styret har lagt vekt på å legge neste års konferanse til et østlandsnært område, og et sted som er lett å ta seg fram til, både med fly, buss, tog og bil.

- Vi håper på denne måten å øke deltakernivået en god del fra Haugesund tidligere i år, hvor vi fikk en nedgang i antall deltakere på hele 30 prosent i forhold til året før, sier Stormark. Som en konsekvens av det reduserte deltakernivået i år fikk SKUP et underskudd på gjennomføringen av årets konferanse.

I tillegg har SKUP-styret lagt vekt på å velge et hotell med gode tekniske fasiliteter og bra referanser på teknisk gjennomføring. Quality Hotel Tønsberg ble valgt etter en avsluttende tilbudsrunde der 11 hoteller ble inngående vurdert av styret.

- Grunnen til at vi allerede nå kunngjør hvor neste SKUP-konferanse skal være, er at vi gradvis gjør grep for å sikre en mer langsiktig planlegging av SKUPs virksomhet. Ved å offentliggjøre sted og dato en god del tidligere enn vanlig, håper vi å bidra til at de som ønsker å delta på konferansen kan plotte inn datoen allerede nå. Vi ønsker dessuten å sikre oss mindre, regionale konferanser som ennå ikke er tidfestet blir avviklet på andre datoer enn SKUP-konferansen. På denne måten gjør vi det også enklere for andre å planlegge, sier Stormark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere