RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skutt av ektemannen

Foto: Cleveland Clinic (Cleveland Clinic)
Sist oppdatert:
Connie (48) mistet hele ansiktet, men elsker fortsatt han som skjøt.

(SIDE2): - Det er ikke mitt ansikt, men jeg er glad for at jeg har ett, sier Connie Pulp som er den første i USA som har fått transplantert et helt nytt ansikt.

Hun ble skutt på kloss hold av sin daværende ektemann i 2004. Selv om de ble skilt tidligere i år, sier hun at hun alltid vil elske han, skriver Daily Mail.

Siden hun ble utsatt for ugjerningen har hun vært gjennom en rekke operasjoner ved Cleveland Clinic. Hun er nesten helt blind og har problemer med å styre musklene i sitt nye ansikt. Likevel er det en stor seier å kunne hverdagslige ting som for eksempel å sminke seg igjen.

Selve ansiktstransplantasjonen ble gjort i 2008. Skyteepisoden ødela blant annet overleppen, ganen, nesa, ett øye og begge kinnene hennes.

Ektemannen Tom (52) skjøt henne under et raserianfall. Han fikk syv år i fengsel for ugjerningen var ferdig med å sone dommen i forrige uke. Det er årsaken til at hun nå snakker ut i media.

Legene er overrasket over at hun husker hele episoden.

- Jeg husker at han løftet våpenet og hva han sa til meg før han skjøt. Det er et bilde jeg aldri vil glemme. Det er øyeblikket som endret alt for alltid.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tobarnsmorens tidligere ektemann skal ha vært svært sjalu og ved flere anledninger ha slått henne tidligere. De to drev en bar sammen og at hun var populær blant kollegaer og kunder skal ha provosert ektemannen kraftig. Til tross for den grusomme episoden har hun fortsatt følelser for han.

- Jeg kommer nok alltid til å elske han, fordi han er faren til mine barn. Men jeg klarer ikke leve med han i nærheten.

Etter han skjøt kona prøvde mannen å ta sitt eget liv. Men han påførte seg selv kun store skader i hodet og overlevde episoden.

- Det hele var så meningsløst, sier Connie Pulp.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Som om ikke det var nok ble hennes tidligere ektemann også sint når det gikk opp for han at hun hadde fortalt politiet hva som hadde skjedd.

- Jeg ville ikke ha sladra på deg, skal han ha sagt til henne.

- Jeg ville ikke skutt deg, skal hun ha svart da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere