Skutt av prostituert - nå tror politiet han kan være en seriemorder

KAN VÆRE SERIEMORDER: Neal Falls var ukjent for politiet før han ble drept av en prostituert. Nå tror politiet at han kan ha drept flere ganger.

KAN VÆRE SERIEMORDER: Neal Falls var ukjent for politiet før han ble drept av en prostituert. Nå tror politiet at han kan ha drept flere ganger. Foto: (Charleston Police Department)

Fant store mengder våpen i dreptes bil.

24.07.15 10:57

45 år gamle Neal Falls var helt ukjent for politiet før han ble skutt av en prostituert lørdag. I hans bil fant politiet spade, kniver, økser, plastikkposer, blekemiddel, en skuddsikker vest, og en liste over flere andre prostituerte. Nå tror politiet at de kan ha funnet en massemorder.

- Vi har vært i kontakt med politi på vestsiden av USA som har en gammel drapssak. Flere ting tyder på at Falls kan være gjerningsperson i den saken, sier etterforskningsleder Steve Cooper ved Charleston Police til kval.com.

Fire uløste saker

Til Huffington Post sier Cooper at Falls etterforskes for flere drap på kvinner i Nevada.

Falls bodde i Henderson i Nevada i ti år fram til cirka 2006. Han jobbet da som sikkerhetsvakt ved Hoover Dam.

Avisen navngir fire kvinner, som jobbet som prostituerte, og som forsvant i denne perioden. Likene etter tre av kvinnene er funnet partert. Den fjerde kvinnen er fortsatt savnet. Politiet har lenge trodd at det er en sammenheng mellom disse sakene.

Levningene etter en av disse kvinnene ble funnet i ved byen Devernon Illinois - 250 mil fra Henderson. Neal Falls kan knyttes også til Devernon, der han hadde en våpenlisens fra 2001 til 2005.

Ble invitert til kvinnens leilighet

Den prostituerte kvinnen kjempet for sitt liv da hun møtte Neal Falls i Charleston, Virginia lørdag. Kvinnen hadde fått kontakt med Falls gjennom en nettside som brukes av menn som kjøper sex. Han ble invitert til hennes leilighet.

UTSTYR: Dette ble funnet i bagasjen til Neal Falls. Utstyret er alt man trenger for å kvitte seg med lik. Foto: (Charleston Police Department)

Da mannen gikk inn i leiligheten hennes i Charleston lørdag ettermiddag, var han bevæpnet med pistol og hadde fire par håndjern i lomma.

- Jeg visste han ville drepe meg

- Han sa at «du skal være stille» og «Jeg gir ordrene nå». Han var veldig komfortabel med å si det. Det var tydelig at han hadde sagt det samme før, sier kvinnen.

- Jeg visste at han ville drepe meg, sier hun.

- Jeg forsto at han allerede hadde gjort noe, for han sa at han skulle i fengsel i lang tid. Da han sa det, forsto jeg at han ville drepe meg, sa kvinnen som er anonym.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag