RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skutt mann vaklet rundt i bar overkropp

Foto: Svein Gustav Wilhelmsen (Svein Gustav Wilhelmsen)
Sist oppdatert:
Mannen tok selv kontakt med vitner. Men da politiet kom, nektet han å samarbeide.

En mann i 20-årene med skuddskader i brystet oppsøkte natt til søndag tilfeldig forbipasserende i Ruseløkkveien i Oslo.

Mannen var ifølge vitner Nettavisen har vært i kontakt med, uten klær på overkroppen. Han var ved bevissthet da politiet kom til stedet. Men han nektet å opplyse om verken åsted eller mulig gjerningsmann.

- Det er ikke mye vi vet ennå om hva som skjedd. Offeret er en norsk mann, men jeg kan ikke si om han er kjent for politiet fra tidligere, forteller vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus hvor han søndag morgen ble operert. Skadene skal imidlertid ikke være livstruende.

Søndag morgen opplyser Oslo-politet til Nettavisen at de i løpet av dagen skal opp på sykehuset og snakke med mannen for å se om han er samarbeidsvillig. Politiet jobber også nå med å samle videobevis i saken.

Klokken 15.10 kunne politiet fortsatt ikke si noe mer om saken. Krimvakten ved Oslo politidistrikt opplyser at saken fortsatt er under etterforskning.

Politiet saumfarte området med hunder for å sikre spor, men i morgentimene søndag er forholdene rundt skyteepisoden fortsatt uklar.

Politiet vet ikke noe om hendelsesforløpet. Heller ikke åsted eller gjerningsmann er kjent.

- Det var vitner som ringte til politiet like før klokken 4 natt til søndag og meldte fra om de hadde truffet en mann med skuddskader. Han var ved bevissthet og oppegående da politiet kom til stedet, sier Jacobsen til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere