*Nettavisen* Nyheter.

Sky News: Flydør funnet på øya Réunion

Frivillige deltar i søket etter mulige vrakdeler fra MH370 på den franske øya Réunion utenfor Madagascar. Foto: Ouissem Gombra (Afp)

En flydør er blitt funnet på den franske øya Réunion utenfor Madagascar, sier kilder til Sky News.

02.08.15 09:52

Ifølge kanalen ble det oppdaget et annet sted på øya enn der vrakdelen som undersøkes om stammer fra det forsvunne Malaysia Airlines-flyet, ble funnet.

Onsdag ble det funnet en vrakdel på en strand på øya som knyttes opp mot flyet. Objektet som skal være funnet nå, ble ifølge kanalen oppdaget nærmere flyplassen.

Sky News meldte søndag først at det var en flydør, men opplyser nå at det ikke er klart om det er en dør fra et passasjerfly.

Flyvrakdelen som ble funnet onsdag, ble lørdag sendt til Frankrike for undersøkelser. Den to meter lange vrakdelen skal analyseres i et laboratorium nær Toulouse sørvest i Frankrike.

Boeing sender et teknisk team til Frankrike for å bistå i undersøkelsene.

Undersøkelsene av vrakdelen vil starte først onsdag, sammen med granskingen av en koffert som ble funnet i nærheten.

Fredag meldte malaysiske myndigheter at et nummer på vrakdelen bekrefter at den stammer fra samme flytype som det som forsvant i mars i fjor.

Malaysia Airlines-flygingen MH370 var på vei fra Kuala Lumpur til Beijing med 239 personer om bord da den forsvant i mars i fjor. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.