RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skype passerer ny milepæl

Sist oppdatert:
IP telefonileverandøren Skype sier i dag at de har passert 100 millioner nedlastinger av sine programvare for internettelefoni
Skype sier i samme melding at de så langt har 35 millioner registrerte bruker som så langt har generert syv milliarder minutter med samtaler over internett.

Selskapet er verdensledende på å tilby programvare som setter kunde i stand til å gjennomføre gratis telefonsamtaler basert på IP-teknologi via en standard internettilkobling.

- Skype er enkelt å bruke og let å dele, og markedsplassen svarer med å gjøre det til sitt førstevalg innen internettelefoni, sier konsernsjef og medgründer Niklas Zennström i Skype i en kommentar.

Han tilskriver mye av den raske utbredelsen med "viruskraften" i selskapets brukerbase.

I forbindelse med passeringen av 100 millioner nedlastninger tilbyr Skype i dag to nye produkter, SkypeIn og Skype Voicemail. SkypeIn tilbyr brukerne å skaffe seg et fastnummer i Danmark, Finland, Frankrike, Hongkong, Sverige, Storbritannia eller USA i betaperioden. Nummeret kan ringes opp fra hvor som helst i verden via Skype uten ekstra belastninger i for av internasjonale roamingavgifter. Tjenesten vil koste 15 dollar i året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere