*Nettavisen* Nyheter.

Skyt og vær glad

«Fired Up» lar deg sprenge en masse ting. HURRA.

31.08.05 13:06

«Fired Up» fyrer du opp når du er i godt humør og klar for å ødelegge noe. Spiller har en historie, men det er den tynneste suppa vi har blitt servert på lang tid. Heldigvis kommer den ikke i veien for det «Fired Up» dreier seg om, kjøre rundt i ulike miljøer og sprenge andre kjøretøy i fillebiter.

Fra du starter spillet går det omtrent ti sekunder til du er fortrolig med kontrollen og klar til å gi deg i kast med enspillerdelen. Der tar du kontroll over en av mange sjåfører og drar på tur i de tristeste spillterrengene på lenge. En nedslitt by og et vinterlandskap er noe av det du har i vente.

Hvert brett inneholder en serie oppdrag som du må klare for og låse opp neste brett. Oppdragene går som oftest ut på at du skal beskytte noe, samle noe eller bare sprenge alt du ser. Uansett hva briefingen sier er det alternativ tre som gjelder, om enn med noen små variasjoner.

Dessverre er ingen av oppdragene spesielt vanskelige og fiendene er de slappeste siden, hm, ja, godt spørsmål. Bortsett fra siste boss (også kalt satan selv), som er av den typiske «Hm, spillet er litt kort. Nuvel, da gjør vi bare siste boss klin umulig»-typen, er «Fired Up» lett som en plett. Alt er over på mellom fire og fem timer.

Men de timene er noen av de mest underholdende du har hatt sammen med maskinen din. Det er noe merkelig tilfredsstillende med det å blåse ting i lufta, noe utviklerne av «Fired Up» tydeligvis er klar over. For du storkoser deg der du kjører rundt og forårsaker kaos. Det at spillet både er uoriginalt og uten dybe går fort i glemmeboken

«Fired Up» inneholder en flerspillerbit som har masser av potensiale. Det å sprenge kjente og ukjente er alltid en slager. Spillet lar deg dele ut en demo av det, noe som gir de uten originalen muligheten til å være med. Og synes du kartene som følger med blir kjedelige, kan du hente ned nye. Utviklerne legger kontinuerlig ut nye brett på spillets hjemmeside.

Vi har ikke fått testet flerspillerbiten enda, så vuderdringen vår baseres på enspillerkampanjen. «Fired Up» byr på lett og uoriginal actionunderholdning og er must for de som liker å sprenge ting.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.