RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skyt og vær glad

Sist oppdatert:
På tide å børste støvet av lyspistolen igjen, for nå er Namco nesten her med det nyeste spillet i den poppulære "Time Crisis"-serien. Vi har tatt en nærmere titt.

"Time Crisis"-serien blir av mange sett på som lyspistolens beste venn, og hvis det vi har sett av nummer tre er noe å gå etter, har en ny kamerat dukket opp. Riktignok skiller ikke "Time Crisis 3" seg så mye fra forgjengeren, men noen nyheter har Namco funnet plass til. Den største forandringen er at man nå får tilgang til tre forskjellige våpen, i tillegg til den vanlige håndpistolen. Granatkaster, hagle og maskingevær dukker opp etter at man har gjort noe spesielt, som for eksempel å skyte sterke fiender eller fått et lass med tønner til å eksplodere. Alle tre har begrenset ammunisjon, og hvis det blir tomt, ryker man rett tilbake til start (les: håndpistolen). Derfor krever "Time Crisis 3" at man tenker (bittelitt) før skuddene faller, som seg hør og bør har hvert våpen et bruksområde det passer spesielt godt til.

Siden arkadespill som oftest ikke har den beste holdbarheten når pengestykkene fjernes, inneholder spillet et par konsolleksklusive moduser. Hva disse inneholder fant vi dessverre ikke ut, da betaversjonen på død og liv skulle krasje rett før nest siste boss. Men fra bildene i menyen kan det virker som man får ta kontroll over to personer til, en fiendtlig soldat og ei jente. Sistnevnte spiller en relativt stor rolle i den papirtynne historien som går ut på at en ond militærmakt har tatt kontroller over en liten øy. Din oppgave er å ta kontroll over en av to agenter og fyre løs på alt som rører seg, helst med en lyspistol mellom hendene. Som slike spill flest funker ikke "Time Crisis 3" helt bra med den vanlige kontrollen.

Grafikken imponerer ikke, det er store og mange jaggies (kanter), og musikken holder et relativt lavt nivå. Men likevel klarer spillet å underholde til tusen, det holdt på min oppmerksomhet i flere dager, selvom diverse toppspill lå rett ved siden av.

"Time Crisis 3" vil dukke opp helt på tampen av oktober, og vi kommer tilbake med en grundig anmeldelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere