RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skytemoro på Wii

Skytespillet «Red Steel» er verken originalt eller feilfritt, men veldig moro.

(Spillmagasinet): I det etterlengtede skytespillet «Red Steel» til Wii tar du kontroll over en meget hissig ung herremann.

Forloveden hans har blitt kidnappet av japanske gangstere, faren hennes skutt og du får i oppdrag å ordne opp.

Få oversikten:Slik er spillene til Wii.

Fra LA til Tokyo

Ferden begynner i Los Angeles, hvor du blant annet skal ekspedere badguys i et horehus og på et verksted, før du reiser videre til Tokyo.

Nivåene er godt designet og fulle av fiender, det presise og intuitive kontrollsystemet får kjørt seg fra første sekund.

Glimrende kontroll

Du bruker fjernkontrollen til å blant annet se deg rundt og skyte, og nunchuken til å bevege figuren din. Utviklerne har også implementert en rekke funksjoner som krever at du gjør en eller flere bevegelser med kontrollene.

For eksempel åpner du dører ved å bevege nunchuken ned og opp og zoomer inn på en fiende ved og flytte fjernkontrollen fremover. I motsetning til de Wii-spesifikke funksjonene i for eksempel «Call of Duty 3», så fungerer disse skikkelig og passer inn i spillet.

Middelmådig sverdkamper

I tillegg til de mange og heftige skuddvekslingene byr spillet på sverdkamper. Her slår du med fjernkontrollen og bruker nunchuken for å blokkere og bevege deg til siden.

Disse kampene har vært det folk har vært mest nysgjerrige på med «Red Steel», og dessverre har ikke utviklerne fått det helt til. De er artige i starten, men etter en liten stund oppdager du at du ikke har så mange angrep å velge mellom og kampene blir rutine og småkjedelige.

Litt repeterende

Det samme kan man si om selve spillet, mot slutten ligner banene litt for mye på det en har sett tidligere. I tillegg er samtlige omtrent så rett frem som det går an, du vet alltid hva du skal gjøre og hvor.

En annen ting med «Red Steel» som ikke er helt bra er at det nesten er over før det har begynt. I tillegg er det ikke fryktelig mange brett og fiendene alt annet enn smarte.

Likevel er det såpass mange at du dør hvis du er uforsiktig, og spillets underholdende flerspillerdel gjør at «Red Steel» kommer til å bo i maskinen din i lang tid fremover.

Et underholdende skytespill

«Red Steel» byr på heftig, om enn noe uoriginal action. Det som trekker ned er at det er litt kort, sverdkampene kunne vært bedre og det gjentar seg selv mot slutten.

På tross av dette er spillet morsomt og hvis du er ute etter et skytespill til Wii kan du trygt bruke pengene på «Red Steel».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere