RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Skyting og knivstikking i Mysen

Sist oppdatert:
- Jeg så en mann ble sparket, og jeg hørte deretter flere skudd. Det kom en mann løpende og sa jeg burde ha meg vekk, forteller et vitne.

Det er i kveld løsnet flere skudd i Mysen, og ifølge et vitne skal geværmannen være stukket med kniv. Også to andre personer skal være skadet, trolig ikke alvorlig, opplyser politiet.

Gjerningsmannen skal være pågrepet og behandlet for skadene og deretter fraktet til sykehus, opplyser et vitne til smaalenene.no.

Det er foreløpig ikke opplyst om noen er truffet av skudd. Politiet er i kveld svært sparsommelige med opplysninger.

Det var cirka 21.30 at en mann som var ute med hunden sin oppdaget bråk ved den østlige enden av David Blidsgate/Kloppa-området.

- Jeg så en mann ble sparket, og jeg hørte deretter flere skudd. Det kom en mann løpende og sa jeg burde ha meg vekk, forteller mannen.

Han trakk da i retning Mysen torg, men kunne like etter observere samme mann på Sagtomta foran Bunnpris.

- Han var da skadet av knivrisp, jeg tror det var i armen.

Mannen med haglen skal deretter ha vært ganske rabiat, men ble pågrepet i en væpnet aksjon straks etter. Det skjedde utenfor døra til det tidligere utestedet Valdis.

Ifølge operasjonsleder Pål Andre Thorsby fikk politiet melding 21.13. Det ble i etterkant av pågripelsen søkt etter mulig skadde personer i Mysen.

Aksjonen er nå avsluttet.

Les flere saker fra Smaalenene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere